Management Controlling Advice
Accountancy verandert, stap nu in en bespaar!

Boekhouden op afstand

Een goede administratie is de basis voor elke ondernemer. Behalve dat een juiste administratie verplicht is voor de Belastingdienst biedt het ook kansen voor de ondernemer zelf. Met een goede administratie hebt u altijd inzicht in uw financiële status en kunt u adequaat reageren op kansen. Wilt u uw boekhouding bijhouden zonder een pakket aan papieren? Dit is mogelijk met het online invoeren van uw boekhouding op de server van MCA.

Werken in een Cloud

Veel accountancybureaus werken in een ‘Cloud’. Een Cloud is een digitale werkomgeving waarin verschillende mensen kunnen werken en waarbij de bestanden niet op 1 enkele computer staan, maar staan opgeslagen in de Cloud. Bij het werken met een Cloud heb je geen beperkingen meer voor opslagcapaciteit, is het maken van back-ups gemakkelijker en hoeft er geen dure software aangeschaft te worden. Het nadeel van het werken in een Cloud is dat het de deur openzet voor ‘Big Brothers’, die graag willen meekijken. Hierbij kan uw privacy in het geding zijn.

Veilig voeren van boekhouding bij MCA

Bij MCA kunt u uw boekhouding online voeren op een beveiligde server van MCA. U werkt uw gegevens bij vanuit uw eigen online omgeving met een beveiligde verbinding naar onze server in Bilthoven. U kunt op elk moment van de dag uw administratie invoeren en inkijken. Hiermee hebt u alle voordelen van een Cloud én zijn uw gegevens altijd veilig.

 

Wilt u zich aanmelden voor deze dienst? Of wilt u meer informatie?

Klik dan op een van de onderstaande links.

Aanmeldformulier

Meer informatie

Meer Informatie?

Meer informatie
Bezig met versturen

Reviews
  • Social Elephant

    Goed boekhoudkantoor waarbij verder wordt gekeken dan alleen de boekhouding. Wat ons bevalt (en direct opviel) is de persoonlijke wijze waarop de administratie wordt doorgenomen en aansluitend pro-actief meedenkt voor kansen in de toekomst met een strategische invulling hiervan. Werkelijk advies op maat!

    Read More...

Kom vrijblijvend kennis maken: Contact