Management Controlling Advice
Accountancy verandert, stap nu in en bespaar!

Administratieve hulp bij startende onderneming

Startende ondernemers zijn voortdurend op zoek naar kansen om mogelijke nieuwe markten aan te boren. De doelstelling is: een goed product of dienst in de markt zetten tegen minimale financiële risico’s. Een goede administratieve basis speelt hierin een sleutelrol.

Goede zakelijke beslissingen op basis van uw financiële positie

Bij een startende onderneming wordt de financiële huishouding vaak gezien als administratieve rompslomp. Wij zijn van mening dat u betere zakelijke beslissingen kunt nemen als u een goed en up-to-date inzicht heeft in uw financiële positie. Vanuit deze solide basis kunt u veilig de kansen benutten wanneer deze zich aandienen.

Te allen tijde overzicht van uw financiële situatie

Of je nu als ZZP’er aan de slag gaat of een eigen bedrijf met personeel begint, een goed overzicht van uw financiën is van essentieel belang. Het begint met de volgende vragen:

 • Hoe richt ik mijn administratie in?
 • Heb ik een zakelijke rekening nodig?
 • Hoe verdeel ik mijn startkapitaal?
 • Hoeveel geld moet ik reserveren voor onvoorziene kosten?

Als u grootser begint of als uw bedrijf snel groeit zult u al snel ingewikkeldere vraagstukken tegenkomen:

 • Kan ik het betalen om extra personeel aan te nemen?
 • Kan ik ergens kosten op besparen?
 • Wat is de status van mijn cashflow?

Om uw bedrijf draaiende te houden en goede zakelijke en financiële beslissingen te nemen is het van belang om te allen tijde overzicht van uw financiële situatie te hebben.

Wat kan Management Controlling Advice hierin voor u betekenen?

MCA biedt een administratief proces aan met minimale overhead, waarbij u uw administratie vanuit uw eigen omgeving kunt voeren. Wij coachen u hierbij. Indien u wenst dat wij uw gehele administratie overnemen zodat u de volledige focus kunt leggen op uw eigen onderneming is dat uiteraard ook mogelijk.

Verder kan MCA u adviseren over uw financiële positie, een financiële en juridische risicoanalyse uitvoeren en helpen met het opstellen van investeringsvoorstellen, subsidieaanvragen en bedrijfsplannen.

Kortom, MCA is beschikbaar als financieel klankbord zodat u zelf bezig kunt zijn met waar uw hart ligt: ondernemen.

 

Wilt u zich aanmelden voor een van onze diensten? Of wilt u meer informatie?

Klik dan op een van de onderstaande links.

Meer Informatie?

Meer informatie
Bezig met versturen

Reviews
 • Social Elephant

  Goed boekhoudkantoor waarbij verder wordt gekeken dan alleen de boekhouding. Wat ons bevalt (en direct opviel) is de persoonlijke wijze waarop de administratie wordt doorgenomen en aansluitend pro-actief meedenkt voor kansen in de toekomst met een strategische invulling hiervan. Werkelijk advies op maat!

  Read More...

Kom vrijblijvend kennis maken: Contact