Management Controlling Advice
Accountancy verandert, stap nu in en bespaar!

Administratieve hulp en klankbord voor ZZP’ers

Verplichtingen administratie

Als ZZP’er hebt u niet met de overhead van een groot bedrijf te maken. Een bijkomstigheid is wel dat u verplicht bent een administratie te voeren. De Belastingdienst stelt geen gespecificeerde eisen aan hoe u uw administratie moet inrichten en bijhouden maar stelt dat een ZZP’er ‘een deugdelijke administratie’ behoort te voeren. Daarnaast bent u verplicht uw administratie zowel op papier als elektronisch 7 jaar te bewaren. Dit is inclusief agenda’s, notities, bankafschriften, kassabonnen en contracten.

Voordelen administratie

Behalve dat u voor de Belastingdienst verplicht bent uw administratie bij te houden, biedt een goede administratie uzelf en uw eenmanszaak vele voordelen. Hoe beter uw administratie op orde is hoe meer inzicht u in uw financiële positie hebt en hoe duidelijker de mogelijkheden worden om uw belastingdruk te minimaliseren.

Wat kan Management Controlling Advice hierin voor u betekenen?

MCA werkt met veilige online boekhoudsoftware waarmee u uw administratie overal, veilig en met minimale handelingen up-to-date kunt houden. Boekhouden met slimme software betekent gemak en tijdwinst.

MCA kan u begeleiden bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw administratie en wij zorgen er samen met u voor dat alles op de juiste manier wordt verwerkt. Omdat wij ervaring hebben met diverse boekhoudpakketten zijn wij niet gebonden aan 1 pakket. Ook indien u uw administratie bijhoudt in Twinfield, Exact, Unit4, Davilex of Excel kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Verder kan MCA u ook adviseren en helpen met belastingaangifte, financiële regelgeving en uw sparringpartner zijn bij keuzes.

 

Wilt u zich aanmelden voor een van onze diensten? Of wilt u meer informatie?

Meer Informatie?

Meer informatie
Bezig met versturen

Reviews
  • Social Elephant

    Goed boekhoudkantoor waarbij verder wordt gekeken dan alleen de boekhouding. Wat ons bevalt (en direct opviel) is de persoonlijke wijze waarop de administratie wordt doorgenomen en aansluitend pro-actief meedenkt voor kansen in de toekomst met een strategische invulling hiervan. Werkelijk advies op maat!

    Read More...

Kom vrijblijvend kennis maken: Contact