Management Controlling Advice
Accountancy verandert, stap nu in en bespaar!

Salarisadministratie in Bilthoven

Het inrichten en bijhouden van een goede salarisadministratie draait om meer dan het op tijd betalen van salaris aan uw medewerkers. Speerpunten waar het bij een goede salarisadministratie om draait zijn:

 • ervoor zorgen dat iedereen op het juiste moment het juiste salaris krijgt;
 • een belangrijke rol vervullen als aanspreekpunt, voor vragen over sociale wetgeving, pensioenen, onkostenvergoedingen, inhoudingen, premies en belastingen;
 • contact onderhouden met de Belastingdienst en Intermediairs;
 • opmaken van betalingsopdrachten voor afdracht loonbelasting en sociale premies;
 • verwerken van mutaties;
 • zorgen dat de gegevens kloppen en waar nodig correcties aanbrengen;
 • up-to-date houden van kennis over de laatste wijzigingen op het gebied van arbeidsbeloningen en wetgeving.

Wat kan Management Controlling Advice hierin voor u betekenen?

Ontwikkelingen in de salarisadministratie zijn continu in beweging. Er worden vaak kleine veranderingen aangebracht in de wet- en regelgeving over arbeidsbeloningen. Het kost tijd en energie om deze zaken bij te houden en correct door te voeren.

MCA neemt graag deze tijdrovende taak voor u uit handen door voor u de salarisadministratie te voeren. Wilt u advies of ondersteuning? Ook dan kunnen wij u helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw klankbord zijn over de volgende zaken.

Werkkostenregeling (WKR)

Sinds januari 2015 geldt een nieuwe werkkostenregeling (WKR). Dit gaat over belaste en onbelaste vergoedingen en/of verstrekkingen aan werknemers, zoals maaltijden, kerstpakketten of een bedrijfsfiets. Hoe kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de WKR?

Subsidies

Geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans binnen uw bedrijf? Bent u een erkend leerbedrijf? Voor u als werkgever zijn er verschillende subsidieregelingen waarvan u gebruik kunt maken.

Loonbelasting

Hoe past u de fiscale wetten toe binnen uw onderneming? Welke risico’s loopt u? Hoe kunt u besparen op het gebied van loonheffing?

Quick scan

Twijfelt u over hoe de zaken ervoor staan? Dan kunt u bij MCA een Quick scan laten doen. Met een Quick scan krijgt u een goed beeld van uw personeelsbeleid en uw salarisadministratie waar u op kunt bijsturen.

 

Wilt u zich aanmelden voor deze dienst? Of wilt u meer informatie?

Klik dan op een van de onderstaande links.

Aanmeldformulier

Meer informatie

Meer Informatie?

Meer informatie
Bezig met versturen

Reviews
 • Social Elephant

  Goed boekhoudkantoor waarbij verder wordt gekeken dan alleen de boekhouding. Wat ons bevalt (en direct opviel) is de persoonlijke wijze waarop de administratie wordt doorgenomen en aansluitend pro-actief meedenkt voor kansen in de toekomst met een strategische invulling hiervan. Werkelijk advies op maat!

  Read More...

Kom vrijblijvend kennis maken: Contact