Management Controlling Advice
Accountancy verandert, stap nu in en bespaar!

Boekhoudprogramma Exact

MCA ontzorgt, adviseert en denkt mee met u en uw onderneming als het gaat om boekhouding, administratie en begeleiding op financieel en fiscaal gebied. MCA-Accountancy staat voor u klaar om u te helpen of te ontzorgen op financieel gebied. Wij kunnen alle boekhoudprogramma’s gemakkelijk lezen en overnemen.

Voordelen van boekhoudprogramma Exact

De basis van elke administratieve en financiële afdeling begint bij een goede administratie. Er zijn verschillende boekhoudprogramma’s op de markt om het werk te vergemakkelijken. Een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s is Exact. Dit boekhoudprogramma is vooral gericht op grote en kleine MKB bedrijven. Exact staat erom bekend makkelijk mee te groeien (of onverhoopt tijdelijk mee te krimpen) met uw bedrijf. Er zijn twee versies van die u kunt gebruiken. Een online softwareprogramma voor kleine bedrijven tegen lage kosten. Daarnaast een online softwareprogramma voor grotere en complexere bedrijven die ook een grotere en complexere administratie moeten voeren. MCA-Accountancy heeft ervaring met het werken in Exact.

Hulp bij uw administratie in Exact

Verschillende klanten van MCA-Accountancy gebruiken het boekhoudprogramma Exact. Hierdoor zijn wij ervaren in het gebruiken van dit boekhoudprogramma. U gebruikt Exact en bent benieuwd wat voor mogelijkheden dit boekhoudprogramma nog meer te bieden heeft? Of u loopt tegen bepaalde zaken aan bij het invoeren of bekijken van uw administratie? MCA kan u helpen wegwijs te worden in het boekhoudprogramma en u zo helpen uw administratie op orde te houden en het beste uit uw boekhouding te halen.

Exact en uw MCA-accountant

Ondanks het feit dat boekhoudprogramma’s uw administratieve en financiële werk kunnen vergemakkelijken, tijdbesparend kunnen zijn en een beter overzicht kunnen geven van de financiële situatie van uw bedrijf, kunt u weleens hulp gebruiken. MCA-Accountancy heeft ervaring met het correct invullen van aangiftes, het opstellen van jaarrekeningen, het ontwikkelen van salarisadministratie en staat graag voor u klaar als coach of klankbord voor financiële beslissingen voor uw bedrijf. Kijkt u eens bij onze diensten om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Meer Informatie?

Meer informatie
Bezig met versturen

Reviews
  • Social Elephant

    Goed boekhoudkantoor waarbij verder wordt gekeken dan alleen de boekhouding. Wat ons bevalt (en direct opviel) is de persoonlijke wijze waarop de administratie wordt doorgenomen en aansluitend pro-actief meedenkt voor kansen in de toekomst met een strategische invulling hiervan. Werkelijk advies op maat!

    Read More...

Kom vrijblijvend kennis maken: Contact